“Akaryakıt fiyatlarındaki artış mağdur ediyor”

“Akaryakıt fiyatlarındaki artış mağdur ediyor”

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek, akaryakıt fiyatlarındaki artıştan dolayı servisçi esnafının mağdur olduğunu ifade etti.

Akaryakıta her gün yüksek oranlarda zam gelmeye devam ediyor. Fiyatlardaki artış nedeniyle servis sürücülerinin büyük sıkıntı çektiklerini ifade eden Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek, “Akaryakıt fiyatlarından dolayı servisçi esnafı mağdur olmuş durumda. Zaten pandemide 2 yıl boyunca iş yapamayan servisçiler şimdi de artan fiyatlardan dolayı kara kara düşünüyor. Son olarak ise okul yapan esnafı zora sokacak bir karar alınmıştır.  2018 model altındaki okul taşıtı araçların muayeneden geçemeyeceği bildirildi. Bu karar okul servisi taşımacılığı yapan tüm esnafı büyük bir sıkıntıya soktu.

“KARARIN GERİ ALINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bununla ilgili olarak üst kuruluşumuz olan federasyonla görüşmeler yaptık. Bu sorunla ilgili olarak gerekli çalışmalar yapacağı bizlere bildirildi. Muayene istasyonlarına gidin muayene tekrarı olacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Ankara’ya gideceğiz. Akaryakıt fiyatlarından dolayı mağdur olduğunu ve pandemiden dolayı 2 yıl çalışmadığını ifade edeceğiz. Kararın geri çekilmesi için çalışacağız” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.