Akar’dan taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri

Akar’dan taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri

  CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, hafta sonunda Kartepe ve Gölcükte vatandaşların sıkıntıları dinlerken hasta ziyaretlerinde de...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, hafta sonunda Kartepe ve Gölcükte vatandaşların sıkıntıları dinlerken hasta ziyaretlerinde de bulundu. Milletvekili Akar, Gölcük te İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ile birlikte kısa bir süre önce küçük bir operasyon geçirip evinde dinlenen Gölcük CHP Belediye Başkan adayı Turan Dumlu’yu ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ

 

Daha sonra Gölcükte ziyaretlerini sürdüren CHP heyeti, rahatsızlığından dolayı hastane de tedavi gören Şeref Sirmen,  Ruhi Aydoğdu, Kadem Dönmez ve Zekai Özül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak durumları hakkında bilgi aldı. Kartepe’de de ziyaretlerini sürdüren Akar, geçtiğimiz günlerde çalıştığı fabrikada geçirdiği işkazası sonucu hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Ramazan Kadıoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acılı aileye başsağlığı diledi. Akar, Hac’dan dönen vatandaşlarımızı da unutmayarak bir süre önce Hac'dan dönen Kenan Yurdagül'ü evinde ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.