Akar, “Ulusal bayramlardan uzaklaştırılıyoruz”

Akar, “Ulusal bayramlardan uzaklaştırılıyoruz”

CHP Karamürsel ilçe örgütünün bayramlaşmaya programına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Ulusal bayramlardan uzaklaştırılıyoruz” diye...

CHP Karamürsel ilçe örgütünün bayramlaşmaya programına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Ulusal bayramlardan uzaklaştırılıyoruz” diye konuştu.

Bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın yanı sıra İlçe Başkanı Şinasi Yazar ile Karamürsel Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Asım Uğurlu’da katıldı. Partililer ile tek tek bayramlaşmanın ardından Akar, Yazar ve Uğurlu Kurban Bayramı ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundular.

 SADECE DİNİ BAYRAMLARDA

İlk olarak söz alan Milletvekili Akar konuşmasına herkesin bayramını kutlayarak başladı. Akar; “En kötü günlerimiz böyle, geleceğimizin de daha parlak olmasını diliyorum. Bayramlarımız dini ve ulusal olmak üzere ikiye ayrılıyor ama son günlerde ulusal bayramlarımızın unutturulmak istendiği noktaya kadar geliyoruz. Sadece dini bayramlarda değil ulusal bayramlarımızda da bir araya gelerek büyük bir coşku yaşamalıyız. Ülkemiz o kadar kötü yönetiliyor ki yavaş yavaş ulusal bayramlardan uzaklaştırılıyoruz, ötekileştiriliyoruz” sözleri ile milli bayramları da aynı coşku ile yaşamak gerektiğini belirtti.

 EN İYİ YAPAN YERLERDEN BİRİ

Akar konuşmasının devamında, “Biz CHP olarak diğer partiler gibi değiliz. AKP bu gün var yarın yok. Üç gün önce başka parti vardı. Bu gün başka parti var. Çünkü bu partiler üç tane beş tane arkadaşın fikir birliği yaparak Cumhuriyet Başsavcılığına verilen bir dilekçe ile kurulan siyasi partiler ama CHP, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti devrimlerini siyasallaştırmak için kurduğu bir partidir. Atatürk ü seven ancak başka siyasi partilere bu güne kadar oy veren vatandaşlarımız ile bu gün kucaklaşmak durumundayız. Bu ülkenin kurtuluşu ancak böyle olursa olur. Bizden olmayan arkadaşlarımızla da kucaklaşalım. Bunu en iyi yapan yerlerden biri de Karamürsel. Çünkü daha önce başka siyasi partilere oy vermiş, gönül vermiş ancak şimdi bizim aramızda olan o değerli arkadaşlarımızın Türkiye Cumhuriyetinin temel değerleri ile sıkıntıları yok. O arkadaşlarımız daha özgür bir ülke olmamız konusunda bizim ile hem fikirler” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.