Akar, "Siz neden rahatsız oldunuz?”  

Akar, "Siz neden rahatsız oldunuz?”  

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Partilier için söylediği “Bunların alayı FETÖ’cü sözlerinin ardından bazı gazetecilerin birilerinin avukatlığına...

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Partilier için söylediği “Bunların alayı FETÖ’cü sözlerinin ardından bazı gazetecilerin birilerinin avukatlığına soyunduğunu söyledi. Akar yaptığı açıklamada; “Basın toplantısında darbe girişiminin siyasi ayağının halen hesap vermemesine ilişkin, AKP'li Belediye Başkanları ve Milletvekillerinin 'Alayı FETÖ'cü' açıklamam nedense siyasileri rahatsız etmiyorken bazı gazetecileri rahatsız etmiş ve avukatlıklarına soyunmuş. Bana belge ve bilgin var mı diyen bu sözde gazetecilere Pensilavanya'ya kimler gitmiş diye arşivlerine bakmalarını öneririm. Belediyelerin yurt dışı programlarında ilk iş Pensilvanya’daki bizim söylemimizle F tipi örgütlenme onların deyimi ile hoca efendinin elini öpmek olduğunu yine gazetelerin de köşe yazılarında yazmadılar mı?

Bugün Cumhuriyet Halk Partisine akla mantığa sığmayacak yakıştırmalar yapılacak ama FETÖ örgütünün en büyük destekçileri, onlara yol verenler, kurumları elleri ile teslim edenler hesap vermeyecek. İstediğiniz kadar yazın çizin ama aklayamazsınız... Madem bu örgüte hesap soruluyor önce ' Ne istediniz de vermedik' diyenlerden başlayarak Pensilvanya yolunu aşındıranlardan başlayalım. Yoksa kandırıldık diyen bu zihniyet sizi de mi kandırdı?” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.