AKADEMİ LİG BAŞLADI

AKADEMİ LİG BAŞLADI

  Akademi Ligleri'nde U-14, U-15 ve U-16 Ligi'nde heyecan geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalarla başladı İLK HAFTA GÜLDÜLERİlimizi...

 

 

Akademi Ligleri'nde U-14, U-15 ve U-16 Ligi'nde heyecan geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalarla başladı

 

İLK HAFTA GÜLDÜLER

İlimizi Coca-Cola Gelişim Ligleri'nde temsil eden Kocaelispor, Körfez FK, Derince Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalarla ilk maçlarını oynadı. Marmara 2 Grubu'nda yer alan temsilcilerimiz ilk hafta oynadıkları karşılaşmalarda gülerek ayrıldı.

 

GALİBİYETLE BAŞLADILAR

U-14 Ligi'nde mücadele eden Derince Belediyespor, ilk haftaya farklı galibiyetle başladı. Deplasmanda Kırklarelispor'u net bir skorla geçen Körfez FK lige galibiyetle başlarken, Darıca Gençlerbirliği ise ilk hafta kent derbisinde Derince Belediyespor'a farklı mağlup oldu. Kocaelispor ise ilk haftayı maç oynamadan geçirdi. 

 

KENT DERBİSİ DERİNCE'NİN

Coca-Cola Gelişim Ligleri'nde U-15 Ligi'nde kent derbisinde Derince Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği'ni farklı mağlup ederek ilk hafta zirveye kuruldu. Deplasmanda Kırklarelispor'u farklı yenen Körfez FK ise Derince Belediyespor'un ardından ikinci sırada yer aldı. Kocaelispor ise haftayı maç oynamadan geçirdi. 

 

KÖRFEZ FK FARK ATTI

U-16 Ligi'nde ise Körfez FK fırtınası esti. Sahasında Kırklarelispor'a gol yağdıran temsilcimiz, gruptaki rakiplerine gözdağı verdi. Derince Belediyespor, kentlisi Darıca Gençlerbirliği'ni 2-1'le geçerken, Kcoaelispor ise ilk haftayı maç oynamadan tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.