Ak Partililer danışma meclisinde toplandı

Ak Partililer danışma meclisinde toplandı

Ak Parti Kocaeli Teşkilatı’nın 107’nci Genişletilmiş İl Danışma Meclisi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıya Kurtulmuş ile birlikte eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İstanbul Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi İffet Polat, İstanbul Milletvekili ve İl Koordinatörü Tülay Kaynarca, Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MKYK üyesi Ahmet Fethan Baykoç, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. Divan Başkanlığına İl Koordinatör Milletvekili Tülay Kaynarca’nın seçilmesinin ardından Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş selamla konuşması yaptı. Kocaeli’nin örnek il teşkilatı konumunda olduğunu söyleyen Ellibeş, “Sandık teşkilatlanmasında Türkiye birincisiyiz. Gönüllere girmek zor ama gönüllerde kalmak daha da zor. Bu konumumuzu daha üst seviyeye getirmek daha da zor. Bu zorlukları da Allah’ın izni ile aşacağız. 2023 yılında AK Parti’ye Türkiye ortalamışını üzerinde bir destekle sandıklardan Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkartacağız” dedi.

 

 

manset-(2)-236.jpg

 

 

“7 GÜN 24 ESASI İLE ÇALIŞIYORUZ”

Mehmet Ellibeş’in ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli her zaman ki yerinde dedirten gençlerimiz, kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte ak kadrolara yaraşır, ak belediyeciliği yapmak için 7 gün 24 esası ile çalışıyoruz. Emanetin hakkını teslim etmek için sahada dolaşıyor ve projelerimizi yapıyoruz. Zaman zaman yaptıklarımızı anlatmıyoruz. Onlar gibi 3 heykel için iki genel başkan çağıran, bir kafeterya için ortalığı ayağa kaldırmıyoruz. Sizlerin boynunuzu bükmeyeceğiz. Bu salondaki coşkuyu yakalamak için her şeylerini verirler” dedi.

 

“MÜCADELE EDİYORUZ”

Milletvekilleri adına konuşan Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Bugün doğum günüm ve bu günü sizlerle kutlamanın mutluluk yaşıyorum. Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Mehmet İpşiroğlu ve eşine, abimiz Nurettin Timur ve yakınlarımıza rahmet diliyorum. Koronavirüs nedeniyle yapamadığımız istişareyi sizlerle yapacağız. Sokakta yaptığımız programlarda partimizin gücünü her seferinde görüyorum” dedi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, “Partilerinin kirli algı operasyonlarına karşı mücadele ediyoruz. Teşkilatlar sahaya inerek sandıkları patlatacağına inanıyorum” dedi. Danışma Meclisi toplantısında son olarak konuşan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “600 günden sonra büyük bir özlemle buluştuk.

 

“GÖNÜLLERE GİRDİNİZ”

Yüz yüze ilk kez bir araya gelerek bu toplantıda neler yapacağımızı konuşacağız. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne gelirse gelsin diyorlar. Peki, kim gelsin o da belli değil. Bu millet yeniden Recep Tayyip Erdoğan sandıktan çıksın diye mücadele ediyor. Bu partinin başarısının arkasında çok büyük sebepler var. Bu sebeplerden en önemlisi bir gönülle girmektir. Sizin en büyük başarınız Kocaeli halkının gönüllüne girdiniz ve birinci parti oldunuz. İddiası, iradesi ve ahlakı olan bir siyasi kadro olan bizlerin yeni görevi gönüllerden düşmemektir. Göreviniz gönüllerden düşmemektir” dedi.

 

 

manset-(3)-081.jpg

 

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.