AK Parti'de video konferanslı toplantı

AK Parti'de video konferanslı toplantı

AK Parti’de Koronavirüs tedbirleri kapsamında Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının aylık olağan İl Başkanları toplantısı video konferans yönetimiyle yapıldı.

Toplantıda AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de yer aldı. Ellibeş, salgın sürecinde hem sağlık, hem de ekonomik anlamda önemli tedbirler alındığını belirterek, “Kimse endişe etmesin, Türkiye bu konuda örnek bir mücadele sergiliyor. Zorunlu olmadıkça evden çıkmadan bu sürece katkı sunalım” dedi.

Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında önceki gün video konferansla İl Başkanları toplantısı yapıldı.

KORONA VİRÜS KONUŞULDU

Koronavirüs Salgınıyla ilgili mücadelenin öne çıktığı toplantıda parti çalışmalarının bu süreçte nasıl yapılacağı da görüşüldü. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından önemli açıklamalar yaptı. Ellibeş, şunları söyledi: “Değerli hemşehrilerim. İçinde bulunduğumuz hassas süreç nedeniyle parti olarak saha çalışmalarımıza ara verdik. Buna rağmen haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarımız dahil, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla rutin toplantı ve görüşmelerimizi aksatmadan, video konferans ya da birebir telefon görüşmeleriyle devam ettiriyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.