Ak Parti’de danışma meclisleri sona eriyor

Ak Parti’de danışma meclisleri sona eriyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Danışma Meclisi’nin ardından, “Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığı İzmit’te yandı. Muhteşem coşkumuza rozetlerini taktığımız 350 yeni üyemiz de dahil oldu” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Ekim ayında başlayan danışma meclislerinde sona gelindi. Kartepe ile 4 Ekim’de başlayan maraton, yarın Gölcük İlçe Danışma Meclisi ile sona erecek. Son danışma öncesi partililer dün akşam İzmit İlçe Başkanlığı 67.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde bir araya geldi.  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’i danışma meclisi sonrası tebrik eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığının İzmit’te yandığına dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı şarkısıyla Ankara Arena’da sahneye çıkışıyla başlayan danışma meclisimiz baştan sona büyük coşkuyla geçti. İzmit İlçe Başkanımız başta olmak üzere bu güzel tabloyu oluşturan tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyorum. İzmit ışıl ışıl parladı. Türkiye Yüzyılı’na olan inancın, azmin, kararlılığın ışığıydı bu. Mevlâna Kültür Merkezi’nde bu yıl 3’üncü kez yaptığımız danışma meclisinde coşku bırakın azalmayı, daha da artmıştı. Liderine ve davasına inanmış Ak kadrolara selam olsun” dedi.


“AK PARTİ GELECEĞE HAZIR”
Ellibeş, 28 Ekim’de Ankara Arena’da katıldıkları Türkiye Yüzyılı vizyonu tanıtım programı hakkında da konuştu: “Cumhurbaşkanımız tarafından Türkiye Yüzyılı vizyonun tanıtım programı ve bir gün sonra, Cumhuriyetimizin 99.yılında ilk yerli ve milli elektrikli otomobilimizin seri üretim bandından indirilme töreni muhteşemdi. Hep birlikte tarihe tanıklık ettik. Cumhuriyetimizin 100.yılına bir kala Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları, geleceğe yönelik hazırlıklarını, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıma arzusunu bir kez daha ortaya koydu” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.