AK Parti’de birlik, beraberlik tablosu

AK Parti’de birlik, beraberlik tablosu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aday adaylarını bir araya getirdi. Tam bir birlik görüntüsü oluşan toplantıda konuşan Başkan Talus, “AK Parti, hizmet ve eser siyasetinin biricik temsilcisidir. Şehrimizin tamamını bu anlayışla buluşturmak için çalışacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapanları bir araya getirdi.

ÇOK GENİŞ KATILIM

Seka Deniz Restaurant’ta gerçekleşen buluşmada Milletvekilleri Prof.Dr.Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, önceki dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Abdullah Eryarsoy, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il yönetimi de yer aldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, burada yaptığı konuşmada aday adaylarına süreç hakkında bilgi verdi.

ADAYLARIMIZIN ARKASINDA OLACAĞIZ
Temayül ve istişarelerin ardından belirlenecek aday arkasında tüm teşkilatın birlik, beraberlik içinde olacağını, Büyükşehir ve 12 ilçeyi birden kazanmak için hep birlikte gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, “AK Parti, hizmet ve eser siyasetinin biricik temsilcisidir. Şehrimizin tamamını bu anlayışla yeniden buluşturmak için çalışacağız. AK Parti, sen-ben kavgasının değil, millet sevdalılarının partisi olmuştur. Bu anlayışla adaylarımız belirlendikten sonra bu tabloyu daha da genişleterek, hep birlikte Büyükşehir ve 12 ilçemizi kazanmak için çalışacağız” dedi. Programda aday adaylarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da konuştu. Ardından Başkan Talus, Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Başkanı Büyükakın’a, önceki dönem Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu’na ve Milletvekili Hülagü’ye çiçek takdim etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.