AK Parti yeni yönetimi toplandı

AK Parti yeni yönetimi toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım Pazar günü gerçekleşen AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi'nde göreve seçilen yeni İl Yönetim Kurulu pazartesi günü ilk toplantısını eksiksiz katılımla yaptı.

Antikkapı Restoran’da gerçekleşen toplantıya tedavisi için evinde istirahatte bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş online bağlantı ile katıldı. Yönetim kurulu üyelerinin tek tek kendisini tanıtmasından sonra konuşan Başkan Ellibeş, çok önemli bir süreçte zorlu bir görevi üstlendiklerini belirterek şunları söyledi:

PARTİMİZ ÜLKEMİZ VE KOCAELİ’NİN UMUDU

“AK Parti Kocaeli Teşkilatı 8 Kasım Pazar günü bir büyük sınavı daha başarıyla geride bıraktı. Büyükşehirler arasında ilçe kongrelerini tamamlayan ilk teşkilat olan Kocaeli, Marmara Bölgesi'nde de ilk il kongresini yaptı. Her bir kongremiz partimizin güçlenmesine ve daha da büyümesine vesile olmuştur. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin umudu olmaya devam etmiştir. Bu başarıda elbette ki, bugüne kadar partimize hizmet vermiş her bir teşkilat üyemizin payı bulunmaktadır. Bu nedenle her bir üyemize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.