AK Parti seçim startını verdi!

AK Parti seçim startını verdi!

AK Parti Kocaeli'de İlçe Belediyeleri için başkan adaylarının açıklanması sonrası, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile başkan adayları geniş kapsamlı bir toplantı yaparak seçim startını verdi. Seçim sonrası hep birlikte çekilen fotoğrafı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Türkiye Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir” ifadeleri ile paylaştı.

AK Parti'de, geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına, mevcut belediye başkanı Tahir Büyükakın gösterildi. Günlerdir merakla beklenen İlçe Belediye Başkan adayları da Cuma akşamı netlik kazanıp, Cumartesi günü düzenlenen program ile açıklandı. Yapılan açıklamalar sonrası, bütün adaylar, kendi ilçelerinde coşkulu bir şekilde karşılandı. İşte bu gelişmelerin ardından, AK Parti Kocaeli teşkilatları, hiç vakit geçirmeden bu akşam düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

ÇALIŞMALARIMIZI GÖZDEN GEÇİRDİK

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile başkan adayları, toplantı sonrası hep birlikte bir fotoğraf çektirdi. O fotoğrafı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın şu ifadeler ile paylaştı. “Milletimiz için çok çalışmaya hazır, kararlıyız.

Muhteşem bir coşku ve katılıma sahne olan İlçe Belediyeleri Aday Tanıtım Programından sonra vakit kaybetmeden bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkan Adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek, seçim gününe kadarki bütün çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Türkiye Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.”

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.