AK Parti Kocaeli’de temayüle büyük katılım

AK Parti Kocaeli’de temayüle büyük katılım

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Yerel Seçimler Temayül Yoklaması Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Olumsuz hava koşullarına rağmen delegelere oy kullanma işlemi için salona akın etti. Katılım yüzde 95 olarak açıklandı

AK Parti Kocaeli’de Yerel Seçimler Temayül Yoklaması heyecanı yaşandı. Kötü hava koşullarına rağmen teşkilat mensupları Temayül Yoklamasına yoğun ilgi gösterdiler. AK Parti Grup Başkan Vekili Av.Özlem Zengin, TBMM Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Kadın Kolları MKYK Üyesi Güler Yüksekdağ ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Akif Ağırman’ın da katıldığı temayülde üç kademe il ve ilçe yönetimleri yanı sıra mahalle başkanları da oy kullandı.

TALUS’TAN TEŞEKKÜR
Delegeler genel merkez sistemine bağlı bilgisayarlarla dijital ortamda oylarını kullandı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşen temayülün ardından yaptığı açıklamada, “Yerel Seçimler temayül yoklamamıza, bugün ilimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarına rağmen %95 katılımla sahip çıkan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” dedi.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.