AK Parti Kocaeli’de eğitim kampı başlıyor

AK Parti Kocaeli’de eğitim kampı başlıyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nin Kocaeli ayağı, hafta sonu Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacak.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nin Kocaeli ayağı, hafta sonu Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacak. İki gün sürecek kampta 10 konuda bin 200 teşkilat üyesine eğitim verilecek.

 

İLK GÜN 6, İKİNCİ GÜN 4 DERS

Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde (Seka Park) gerçekleşecek toplantı 4 Aralık Cumartesi günü (bugün) saat 09.00’da açılış programıyla başlayacak. Konuşmaların ardından saat 10.00’da ilk derse geçilecek. Dersler pazar günü saat 15.45’e kadar devam edecek. İlk gün 6, ikinci gün 4 ders olmak üzere toplam 10 ders yapılacak. Dersler 45 dk ile 1 saat arası sürecek ve her ders arasında 15 dakika mola verilecek. AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen koordinatörlüğünde ve Türkiye çapında 93 bin aktif teşkilat üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen teşkilat içi eğitim programının Kocaeli etabında milletvekilleri, yedekleriyle birlikte ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ile meclis üyeleri yer alacak.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.