AK Parti Kocaeli Teşkilat Akademisi tamamlandı

AK Parti Kocaeli Teşkilat Akademisi tamamlandı

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında 'Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nin Kocaeli ayağı tamamlandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğindeki Teşkilat Akademisi Kocaeli ayağı, partinin aktif görev yapan üyelerini bir araya getirdi. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kollarının il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, meclis üyeleri de 13 saat süren eğitimde yerini aldı. AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Tolu, İl Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

ON BAŞLIKTA EĞİTİM PROGRAMI

AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Cahit Özkan,  önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şair Dursun Ali Erzincanlı, Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, televizyon programcısı Serdar Tuncer ile akademisyen yazar Şaban Kızıldağ tarafından dersler verildi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.