AK Parti Kocaeli, 3 bin kişiyle Ankara’ya gidecek

AK Parti Kocaeli, 3 bin kişiyle Ankara’ya gidecek

AK Parti'nin hazırlıklarını tamamladığı, vizyon belgesi niteliği taşıyan "Türkiye Yüzyılı"nın detayları, 28 Ekim Cuma günü (yarın) Ankara Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak

AK Parti'nin hazırlıklarını tamamladığı, vizyon belgesi niteliği taşıyan "Türkiye Yüzyılı"nın detayları, 28 Ekim Cuma günü (yarın) Ankara Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak. AK Parti Kocaeli, 3 bin kişiyle tarihi açıklamayı yerinde takip edecek.


TÜRKİYE YÜZYILI
100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'ni kesintisiz 20 yıldır yöneten AK Parti, yeni yüzyılı şekillendirecek program, proje ve hedefleriyle halkın karşısına çıkacak.
Geride kalan 20 yılda ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan AK Parti iktidarı, "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak.


AYLARDIR ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR
Üzerinde aylardır çalışılan ve "Türkiye’nin gelecek tasarımı" olarak nitelendirilen "Türkiye Yüzyılı" programı, 28 Ekim Cuma günü (yarın) Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek konuşmacı olacağı törende sporcular, sanatçılar, sivil toplum kuruluşları, sanayici ve iş adamları, şehit ve gazi yakınları, engelliler, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler ve gazeteciler gibi hemen her kesimden temsilcilerin katılımı bekleniyor.


ŞAKİR ZÜMRE’NİN HİKÂYESİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları, teşkilatlar tarafından da heyecanla bekleniyor. Programın ipuçlarını veren ilk kısa video dün paylaşıldı. Atatürk’ün talimatıyla Şakir Zümre tarafından milli ve yerli savunma sanayi hamlesi olarak kurulan top fabrikasının 2.Dünya Savaşı sırasında soba fabrikasına dönüştürülmesini anlatan filmde, yüz yıl önceki hayallerin bugün AK Parti iktidarı döneminde nasıl gerçeğe dönüştürüldüğü gösteriliyor.


KOCAELİ TEŞKİLATI 3 BİN KİŞİYLE GİDİYOR
Öte yandan tarihi açıklamayı yerinde takip etmek için AK Parti Kocaeli’den de programa yoğun ilgi var. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, aktif teşkilat mensupları başta olmak üzere programı yerinde takip etmek isteyenler için 65 otobüsle Ankara’ya gideceklerini açıkladı. Otobüsler ilçe başkanlıklarından hareket edecek. Ankara’daki programa Kocaeli’den yaklaşık 3 bin kişinin gitmesi bekleniyor. Başkan Ellibeş, “Geçmişten bugüne bütün kazanımlarımızın üzerine inşa edilecek Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun Cumhurbaşkanımız tarafından bizzat yapılacağı tarihi tanıtım programını büyük bir heyecanla yerinde takip edeceğiz” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.