“ AK Parti geleceğe güvenle bakıyor”

“ AK Parti geleceğe güvenle bakıyor”

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Ak Parti'nin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Ak Parti'nin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine Ak kadrolarla yürüyeceğini söyledi.

Başkan Karabacak 2001 yılında kurulan Ak Parti’nin kurulduktan 1 yıl sonra iktidara geldiğini ve aralıksız iktidarda kaldığı 15 yılda Türkiye’ye çok büyük hizmetler yaptığına dikkat çektiği mesajında şu ifadelere yer verdi., “Ülkemizin adeta kaos dönemi yaşadığı 14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan ve devamında 1 yıl gibi kısa bir süre sonra halkımızın teveccühüyle iktidar olan partimiz aradan geçen 15 yılda içte ve dışta bir çok engellemelere rağmen ‘Halka hizmet Hakk’a Hizmettir’ anlayışıyla ülkemizin adeta bahtını değiştirmiş ve her alanda önemli hizmetlere imza atmıştır. Özellikle son yıllarda Gezi olayları, 18-25 Aralık Olayları ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  kararlı ve dik duruşu ve halkımızın da büyük desteğiyle bertaraf eden Ak Parti geleceğe artık daha güvenle bakmaktadır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.