AK Parti Gebze’de SKM Başkanları’ndan güç birliği!

AK Parti Gebze’de SKM Başkanları’ndan güç birliği!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve SKM Başkanı Hasan Özdemir, geçmiş dönemler SKM başkanlığı yapan isimlerle toplantı düzenledi.

AK Parti Gebze, teşkilatın emektar isimleriyle istişare toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Recep Kaya, geçmiş dönemlerde SKM başkanlığı yapan isimlerin tecrübelerinden istifade etmek için yeni dönem SKM Başkanı Hasan Özdemir ile bir araya geldi.  Yapılan toplantıyla ilgili değerlendirme yapan ilçe başkanı Recep Kaya, “Türkiye tarihinin en kritik seçimine giriyor. Bizlerde Gebze’de yapılacak SKM çalışmalarına dair örnek bir istişare toplantısı düzenledik. AK Parti kurumsal hafızası güçlü bir partidir. Biz göreve geldiğimizde sadece 25 kişilik mevcut yönetimin olmadığını, partimize emeği geçen herkesi aktif görevde kabul ettiğimizi belirtmiştik.

“FIRSAT VERMEYECEK”

Her kademede görev yapan herkesin desteğini bu seçimlerde görmek istiyoruz. İnanıyorum ki milletimiz her seçimde güçlü destek verdiği, kendi özünden çıkan ve bir gönül birlikteliği olan Cumhur İttifakı’nı ve Cumhurbaşkanımızı tekrar iktidar yapacak ve 6+1’lik kumar veya noter masasına fırsat vermeyecek” dedi. AK Parti Gebze SKM Başkanı Hasan Özdemir ise toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, verdikleri desteğin kıymetli olduğuna değindi. Özdemir, 14 Mayıs seçimlerinde Kocaeli’de milletvekili sayısını artırıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok güçlü bir destekle yeniden Başkan seçilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Özdemir, “Liderimiz ve Genel Başkanımız yeni Türkiye yüzyılı için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Karşımızdaki masanın tek gayesi için Cumhurbaşkanımızı yenmek, bunun dışında bir projeleri de yok. Yeni bir seçimde yine milletimizin güçlü desteğini sağlamak için kısa zamanda yoğun bir tempo içerisinde olacağız. Uzun yıllardır teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapan birisi olarak seçim çalışmasının nasıl yapılacağını bizler iyi biliyoruz. Biz diğerleri gibi sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olduğumuz için seçime hazırız ve hedefimize ulaşacağız” dedi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.