AK Parti Dilovası’nda sahaya indi

AK Parti Dilovası’nda sahaya indi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasıyla ilgili olarak, “İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması bizleri ve vatandaşlarımızı çok sevindirdi” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından ilk önce Gebze’de başlatılan tam saha çalışması önceki gün Dilovası’nda devam etti. Dilovası’na gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi tam kadro katıldı.

 

2023’ÜN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Saha çalışması öncesi İlçe teşkilatında bir araya gelen Ellibeş, milletvekilleri Yaman ve Şeker önce burada bir basın toplantısı yaptılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “2023 seçimlerinin hem ülkemiz hem de partimiz açısından ki önemini çok iyi biliyoruz. Yatırımlarla birlikte ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması bizleri ve vatandaşlarımızı çok sevindirdi. Yakında SKM başkanımızı da atayarak seçim çalışmalarımıza start vermiş olacağız” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.