AK Parti Darıca’da hedef 2019

AK Parti Darıca’da hedef 2019

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI:   AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 46. Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı oldukça...

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI:

 

 

 

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 46. Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı oldukça coşkulu bir ortamda gerçekleşti. AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca teşkilatları olarak 2019’a hazır olduklarının mesajını verirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da ilçede yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı ve partililerin sorularını cevaplandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekeriya Özak, Darıca’daki Büyükşehir yatırımları hakkında bilgi verdi,  Milletvekili Cemil Yaman da hükümet yatırımlarını anlattı. Son olarak AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da partililere seslendi ve Darıca’ya güvendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.