Ak kadınlardan İstanbul gezisi

Ak kadınlardan İstanbul gezisi

Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi Gez-Gör projesi kapsamında İstanbul'da bulunan tarihi camilere düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor.

İstanbul'un manevi büyükleri ile Ramazan ayında bin 200 vatandaşı buluşturan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları, hanımlar için cami ve türbe gezileri düzenlemeyi sürdürüyor. Hemen hemen her hafta sonu düzenlenen gezilerde; Sultanahmet Meydanı ve tarihi hanları ziyaret eden Dilovalı hanımlar, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Sultan Ahmet Cami, Eyüp Sultan Cami ve Çamlıca Cami'ni geziyor. Vatandaşlar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na giderek ve ya iletişime geçerek bireysel olarak veya toplu olarak kayıt yaptırdıktan sonra, belirlenen günlerde camii ve türbelere araçlarla yolculuk yapıyor.


TEŞEKKÜR ETTİ
Ramazan öncesi ve Ramazan'da yaptığımız ziyaretleri aralıksız sürdüreceklerini belirten AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artur, “Tarihi dokularla hanım kardeşlerimizi buluşturuyoruz, her bir mekânda yaklaşık bir saat zaman geçiriyor dua edip ve namaz kılarak ziyaretlerini sonlandırıyoruz. Tarih kokan Manevi büyüklerimizi ve türbeleri ziyaret ediyoruz. Bu projemize destek olan ilçe başkanımız İlhan Yıldırım ve belediye başkanımız Hamza Şayir'e teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.