AK Gençlikten gençlere rozet

AK Gençlikten gençlere rozet

  AKP Gebze Gençlik Kolları İnönü Mahallesinde ki İlk Defa Oy kullanacak gençlere rozet takma programı düzenledi. İnönü Mahallesi’nde düzenlediği...

 

 

AKP Gebze Gençlik Kolları İnönü Mahallesinde ki İlk Defa Oy kullanacak gençlere rozet takma programı düzenledi. İnönü Mahallesi’nde düzenlediği programa AKP Gebze ilçe yöneticileri, İnönü Mahalle Başkanı Vedat Gülcan ve yönetimi,  Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve yönetimi,  İnönü Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Erdem Ceylan ve yönetimi katıldı. İlk Defa Oy Kullanacak olan 90’lı gençlere hazırlanan program İnönü Mahallesinde ki ilk defa oy kullanacak olan gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve yönetimi İlk defa oy kullanacak olan gençlerin hepsiyle birebir yakından ilgilenerek rozetlerini taktılar.

 

GENÇLERLE GURUR DUYUYORUZ

 

AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, “ İnönü mahallemizde startını verdiğimiz İlk defa Oy Kullanacak olan gençlerimize rozet takma programımızı diğer mahallelerimizde de gerçekleştireceğiz. Özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizin partimize verdiği desteği görünce gururlanmamak elde değil. Bu gençlerimiz Ak Parti İktidara geldiğinde henüz 6 yaşındaydılar. Bugün 18 yaşındalar ve hepsi birer seçmen. Türkiye’nin şuan ki gelişimini anlatmaya kelimeler yetmez. Gençlerimize her fırsatta yapılan icraatları anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Bu gün burada yaşanan yoğun ilgi ve memnuniyet bizim için gururdur, mutluluktur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.