AK Gençlik Gebze de durmak yok

AK Gençlik Gebze de durmak yok

  AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun SKM kapsamında Osman Yılmaz Mahallesi Sandık danışma Meclisi toplasını yaptı.  Sandık...

 

 

AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun SKM kapsamında Osman Yılmaz Mahallesi Sandık danışma Meclisi toplasını yaptı.  Sandık danışma meclisi toplasında oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Coşkun oy kullanacak olan gençlere oylarının hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti. Gençlerin de Gebze ile düşünceleri hakkında fikir alan Coşkun aynı zamanda da yaptıkları projeleri anlattı.

 

SKM STARTI VERİLDİ

 

Gençlere yaptıkları projeleri bahsederken, aynı zamanda da önümüzdeki günler de mahallelerde başlayacak olan ilk defa oy kullanacak olan gençlere rozet takma programından da bahsetti. Artık SKM’ nin tam anlamıyla start verdiğini belirten Coşkun “ Bizler de gençler olarak çalışmalarımıza SKM kapsamında hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzde ki günlerde bunlarla ilgili büyük çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi İlk defa oy kullanacak olan gençlerimize mahallelerimizde rozet takma programı, diğeri ise Yine ilk defa oy kullanacak olan 13 bin genç seçmenimize mektup projemiz. Hedefimiz tüm genç üyelerimize ulaşarak mektuplarımızı dağıtmak. Bununla ilgi de gerekli çalışmalar devam ediyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.