Ak Gençlerden engelli ailelerini ziyaret

Ak Gençlerden engelli ailelerini ziyaret

   AKP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık 3 Aralık Engelliler Günü sebebi ile engelli aileleri ev ev ziyaret ederek, ziyaret...

 

 

 

AKP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık 3 Aralık Engelliler Günü sebebi ile engelli aileleri ev ev ziyaret ederek, ziyaret sırasında engellilerin bu anlamlı gününü kutladı ve "Engelli sorunu toplumsal yaşamın bir sorunudur. Çünkü herkes bir engelli adayıdır. Bu bilinç içinde herkes engellilerin sorunlarına karşı duyarlı olmalı mücadelelerine destek vermelidir" dedi.

 

BİR GÜN DEĞİL HERGÜN SİZİNLEYİZ

 

3 Aralık engelliler günü münasebetiyle aileleri tek tek ziyaret eden Başkan Şık ve Yönetimi engellilere hediyeler götürerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ailelerin sorunlarını tek tek not eden Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, sorunların çözümü için elinden geleceğini yapacağını belirtti. Engelli ailelerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Şık, “Sadece engelliler günün de değil sürekli, engelli kardeşlerimizle ve aileleriyle bir arada olduğumuz için artık bir aile olduk. Gerek belediyemizin gerekse teşkilatımızın çalışmalarıyla ilçemizde yaşayan her bir engelli bireyin yaşamını kolaylaştırma adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Fakat hala bir kısım eksikliklerimiz var elbette, ancak ilçemizde İnşallah, Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde de devam edecek olan Ak Parti Yönetimi ile engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.