Aile Hekimleri yarın iş bırakacak

Aile Hekimleri yarın iş bırakacak

  Bugün çalışma koşullarının sürekli değişmesi ve aile hekimlerinin yaşadığı sorunların giderilmesi için Aile Hekimleri iş bırakacak....

 

 

Bugün çalışma koşullarının sürekli değişmesi ve aile hekimlerinin yaşadığı sorunların giderilmesi için Aile Hekimleri iş bırakacak. Hekimlerin iş bırakmasına Türk Sağlık-Sen destek verecek.

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ve yönetim kurulu üyeleri ile Aile Hekimlerinin iş bırakma eylemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Önceki akşam açıklama yapan Çeker, hekimlerin yapacağı eyleme destek vereceklerini kaydetti. Aile hekimlerinin çok zor şartlarda çalıştığını söyleyen Çeker, hükümetin her geçen gün torba yasalarla çıkarttığı yeni kanunların aile hekimliğini daha da zorlaştırdığını kaydetti. 

 

ŞARTLAR HER GEÇEN GÜN ZORLAŞIYOR
Aile hekimlerinin bugün yapacağı iş bırakma eylemine tüm üyeleri ile destek vereceklerini söyleyen Çeker, aile hekimlerinin çok zor şartlarda çalıştıklarını kaydetti. Tüm üyelerini aile hekimlerinin iş bırakmada sonra İstanbul’da yapacakları eyleme destek vermeye davet eden Çeker, “Zor şartlarda çalışan aile hekimlerinin çalışma koşullarını düzeltmesi gereken siyasi iktidar her geçen gün bu şartları torba yasalarla giderek zorlaştırıyor. Bu şartlara karşı eylem yapan aile hekimlerine sendika olarak destek vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.