Aile Dizisi Konusu Nedir? Aile Dizisi Cihan Soykan Kimdir? Nejat İşler Kimdir?

Aile Dizisi Konusu Nedir? Aile Dizisi Cihan Soykan Kimdir? Nejat İşler Kimdir?

En büyük kanallardan biri olan Show TV'de 7 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Aile dizisi merak konusu oldu. 7 Mart tarihinde yayın hayatına giren dizinin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından sık sık arama motorlarında aranıyor. Dizi severlerin Aile dizisine merakı üzerine akıldaki soruların cevabını haberimizde verdik. Aile dizisi konusu, Aile Dizisi Cihan Soykan Kimdir?Nejat İşler Kimdir?

Türkiye’nin en büyük özel kanallarından birisi olan Show TV, 1 Mart 1991 yılında Erol Aksoy, Erol Köse ve Ahmet San’ın kurucu ortaklığında yayın hayatına başladı. Yıllar içerisinde birçok kez el değiştiren Show TV, son olarak Ciner Medya Grubu’na devredildi. Genel bir yayın anlayışına sahip olan Show TV’de; reyting rekorları kıran dizilerden, ödüllü yarışma programlarına ve talk Showlardan çeşitli haber içeriklerine kadar birçok yapım yer almaktadır. Show TV’nin dizi sektöründe son zamanlarda en çok ses getiren içeriği ise Aile dizisi oldu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı dizide, merak ettiğiniz tüm detayları sizin için derledik.

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Aile Dizisi Cihan Soykan Kimdir?Nejat İşler Kimdir?
29 Şubat 1972 tarihinde İstanbul'un Eyüp semtinde doğan, dedesi Feshane işçilerinden sayacı bir usta,[1] babası da işçi olan İşler, soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. İlkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesinde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Parti organizasyonlarında işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan tişört alıp Teşvikiye'de bu tişörtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise tişört yerine kitap, dergi ve plak sattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.