Ahmet Yaman meclis üyesi aday adayı oldu

Ahmet Yaman meclis üyesi aday adayı oldu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanlığı Kurumsal iletişim ve tanıtım medyadan sorumlu İl başkan yardımcısı Ahmet Yaman görevinden istifa etti. Ahmet Yaman Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için Gebze İlçe Başkanlığına müracaat etti.

Ahmet Yaman’ın tanıtımına DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, İl Başkan Yardımcısı Kemal Memiş, Ensar Emir, Gebze İlçe Başkanı Ahmet Yaman, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, İl yönetim kurulu üyesi Yasemin Ateş, Hande Sayan ve çok sayıda partililer ile Ahmet Yaman’ın yakın dostları, arkadaşları yoğun katılım sağladı.

BAŞKAN DEMİRTAŞ, “BAŞARILI OLACAKLARINA İNANCIM TAMDIR”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Başkan Ahmet Demirtaş, Belediye seçimlerinde meclis üyeliği için mevcut görevinden istifa eden Kocaeli İl Başkanlığı Kurumsal iletişim ve tanıtım medyadan sorumlu İl başkan yardımcısı Ahmet Yaman ile çok önemli çalışmaları birlikte yönlendirdiklerini belirterek başarılı yöneticilerimizin mutlaka daha önemli yerlerde yapacakları başarılı hizmetleriyle her kesimin yanında olacaklarına inancım tamdır Ahmet Yaman beye başarılar diliyorum” dedi.

“AHMET YAMANA TAM DESTEK”

DEVA Partisi Gebze ilçe başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında meclis üyesi aday adayı Ahmet Yaman’a destek vermek için gelen misafirlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Salonu tıklım dolduran misafirler, “Ahmet Kardeşimizin yanında durmak ona destek vermek sahip çıkmak bizi mutlu eden tek şey adaylığı gerçekleştiğinde bizde o zaman gereğini yapmak için burada onun yanındayız” dediler. Toplantıya gelen misafirler salona sığmadı.

YAMAN, “BÜYÜK DEVA AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde DEVA Partisinden[A1] meclis üyesi aday adaylığı için müracaat eden Ahmet Yaman DEVA Partisinin önemli kademelerinde görev almış yerel seçimlerde partisi adına daha önemli alanlarda halka hizmet vermek için belediye meclis üyeliği için müracaat eden Ahmet Yaman tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Üyesi olmaktan onur duyduğum Değerli il başkanım, ilçe başkanlarım partimizin çeşitli kademelerinde görev alan yol Arkadaşlarım, Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde Belediye meclis üyeliği için müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu güzel günde yanımda olan dostlarıma, arkadaşlarıma ve desteklerini esirgemeyen büyük DEVA Aileme Teşekkür ediyorum ” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.