Ahmet Can, 2014’ün ilk bebeği

Ahmet Can, 2014’ün ilk bebeği

   2014 yılının ilk bebeği Başiskele’de ikamet eden Halit – Melahat çiftinin çocuğu Ahmet Can bebek oldu. 4 kilo 200 gram olarak dünyaya...

 

 

 

2014 yılının ilk bebeği Başiskele’de ikamet eden Halit – Melahat çiftinin çocuğu Ahmet Can bebek oldu. 4 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen Ahmet Can bebeğin babasının doğun gününde doğması aileye ayrı bir mutluluk verdi. Herkesin büyük umutlarla girdiği 2014 yılının ilk bebeği İzmit Alikayha Kadım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya geldi. Başiskele Yuvacık’ta ikamet eden ve esnaflık yapan Halit Koral, doğum günü olan 1 Ocak’ta üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Halit Koral ile Melahat Koral çiftinin üçüncü çocukları olan yeni yılın ilk bebeği yeni yılın ilk dakikasında 00.01’de dünyaya geldi. Halit – Melahat çifti çocuklarına Ahmet Can adını verdi. 

4 KİLO 200 GRAM DOĞDU
Halit Koral, doğum günü olan 01 Ocak’ta üçüncü çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Baba Koral’ı mutlu gününde annesi Mukaddesi Koral yalnız bırakmadı. Doğumu hastane doktorlarından kadın doğum uzmanı  Doktor Nazan Karadeniz yaptırdı. Ahmet Can bebek, 4 kilo 200 gram olarak dünyaya geldi. Ahmet Can bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.