Ağustos ayı meclisi gerçekleşti

Ağustos ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşti.

 

 

 

Gündeme dair konuşmalarının ardından çalışmaları da değerlendiren Belediye Başkanı Ali Toltar, göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza taahhüt ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Batı kavşağımız çalışması başladı çift vardiya şeklinde sürüyor. Doğu kavşağımızda istimlâk çalışmaları sona gelindi. Taziye evlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Olimpik havuzumuz inşaat aşamasında, Bağdat Caddesi 2. etap ve Yavuz Selim Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kısa bir süre sonra başlayacak. Diliskelesi Mahallemizdeki kapalı halı saha ve kompleksimiz devam ediyor. Bunlar gibi bir çok projemiz yapım, proje ve ihale aşamasındadır.

GÜNDEM MADDELERİ  GEÇTİ 

Gündeme dair konuşmasının ardından meclis gündemine geçen Başkan Toltar, Onbir gündem maddesi ve iki gündem dışı maddeyi tek tek meclise sundu. Gündemde Demirciler ve Tavşancıl (Kovanlık mevki) 1/1000'lik uygulama imar planı maddeleri meclis üyelerinin oyları ile kabul edilirken ayrıca gündemin onbirinci maddesinde yer alan Tavşancıl Sosyal tesisinin satılması ve kiraya verilmesi oy birliği kabul edildi. Gündemde yer alan bazı maddeleri de komisyona havale edilirken bazı semt konaklarının isimleri de belirlendi. Gündem dışı madde olarak ise meclise sunulan öneride Belediyeye şartlı yapılacak olan bağışlar konusunda Başkan Toltar'a yetki verilmesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda alınan karar ile Dilovası Belediyesi Meclisi Eylül ayında izinli olacağından meclis toplantısı gerçekleşmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.