Ağrılılar Derneği ziyaretçi akınına uğruyor

Ağrılılar Derneği ziyaretçi akınına uğruyor

Dilovası Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bugünlerde ziyaretçi akınına uğruyor.

Yakın zamanda Dilovası’nda Yeniden Kurulan Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve Yönetimi, Kamu Kurum ve STK’lara Ziyaretlerde bulunmuştu. İadeyi ziyaretler kapsamasında Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Çayırova İlçe Spor Müdürü Halil İbrahim Şahin iadeyi ziyarete bulundular.

 

“HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar Hemşeri derneklerinin birlik ve beraberliğin sağlanmasında çok önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğine dikkat çeken Emniyet Müdürü Yazar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yöresel dernekler ya da hemşeri dernekleri, bulundukları il ve İlçelerde farklı kültürlerin kaynaştırılması noktasında bir sosyal sorumluluk görevini yerine getirmektedirler" dedi. Demokrasinin temel taşlarından olan sivil toplum kuruluşlarının günümüzde daha da ön plana çıktığını  söyledi.

 

“HZ. NUH’UN KENTİ OLAN AĞRI”

Kocaeli Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil İbrahim Şahin,  İnsanlığın yeryüzüne yayıldığı  Hz. Nuh’un Kenti olan Ağrımızın gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yansıtmak için çaba sarf eden Dilovası Ağrılılar Derneğimizi” ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Dernek Başkanımız Sn. Şerif Bozkurt ve yönetimindeki hemşerilerimize başarılar diliyorum Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve Yeni Yönetimin Hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

“HEMŞERİLERİMİZ İÇİN  PROJELER ÜRETMEK İSTİYORUZ “

Dilovası’nda yaşayan Ağrılı hemşerilerimizin teveccühünü kazanarak Dilovası Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Kuran Şerif Bozkurt  yaptığı konuşmada, “Dilovası’nda yaşamanın önemine değinerek birlikte hareket etmenin ve toplumsal mutabakatlarda bulunmalıyız.  Hemşerilerimiz için  projeler üretmek adına bu gibi ziyaretlere her zaman ihtiyaç vardır. Sivil toplum kuruluşların her zaman insanlarımızın yanında olduğu ve bundan sonrada hep birlikte insanlarımızın sorunlarını çözmek adına adımlar atacağımızı bilmenizde fayda vardır.   Aynı zamanda yine hemşeri derneklerle komu alanda birlikte hemşerilerimizin sorunları çözeceğiz” dedi.

 

dernek-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.