AGD Gebze Çakmak’ı ziyaret etti

AGD Gebze Çakmak’ı ziyaret etti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı makamında ziyaret etti.

AGD Gebze ilçe yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AGD Gebze İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, gerçekleşen ziyaret hakkında, “Gençliğe dair meseleler üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Başkanvekilimiz sayın Çakmak, özellikle Milli Görüşün Lideri Erbakan Hocamızın bir mihenk taşı olduğunu vurguladı. AGD’nin çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek bundan sonra ki çalışmalarda elimizden gelen katkıları sunmaya hazır olduklarını belirtti.” dedi. Gerçekleşen ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Çakmak, “İnanıyoruz ki geleceğimizi emanet edeceğimiz kadrolar ve gençler böylesine inanan insanların milli ve manevi değerlerine bağlı kökleri olanların gayretleri ile yetişecek. Bunun içindir ki bu teşkilatlara çok görevler düşüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.