AGCO Tarım Makinelerini gezdiler

AGCO Tarım Makinelerini gezdiler

   GOSB Katılımcıları AGCO Tarım Makineleri Ticaret Ltd. Şti.’nde bir araya geldi.Her ay bir GOSB katılımcısının tesisinde gerçekleştirilen...

 

 

 

GOSB Katılımcıları AGCO Tarım Makineleri Ticaret Ltd. Şti.’nde bir araya geldi.

Her ay bir GOSB katılımcısının tesisinde gerçekleştirilen “Sanayici Sohbetleri” toplantılarının 2018 yılı üçüncü toplantısı, AGCO Tarım Makineleri Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Sayın İbrahim Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yanı sıra, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de katılım sağladı.

Katılımcılara, firmanın genel tanıtımı yapıldıktan sonra, AGCO Tarım Makineleri Ticaret Ltd. Şti.’nin 2015 yılında başlatmış olduğu “Birlikte Büyüyelim” projesinin bir parçası olan, bayi yöneticilerinin geleneksel yönetim kalıplarından çıkarak, kendilerine ve şirketlerine ayna tutabilen, çeşitli performans kriterlerini (KPI’ları) ölçebilen ve analiz edebilen, ortak dili konuşabilen ve şirket çalışanlarını delege ederek tamamen yönetim odaklı birer iş adamı seviyesine çıkarma amacını taşıyan, DLDP (Bayi Liderlik Gelişimi Programı) eğitimi katılımcılara anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.