Ağaç budarken elektrik çarpan işçi hayatını kaybetti

Ağaç budarken elektrik çarpan işçi hayatını kaybetti

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Gürsel Türken, Özgürlük Mahallesi’ndeki ağaç budama çalışması esnasında elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Ülkemizde; tamamına yakını önlenebilir olmasından ötürü “iş cinayeti” diye tanımlanan ölümlü iş kazalarından yeni birisinin adresi bu sefer Çayırova oldu.

Edinilen bilgilere göre;

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Gürsel Türken (48), Özgürlük Mahallesi, 202 Sokak civarında ağaç budama çalışması esnasında elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Aslen Düzce eşrafından olan Gürsel Türken evli; biri üniversite diğeri lise olmak üzere iki çocuk babasıydı.

Gürsel Türken’in cenazesi yarın (06 Ekim 2022) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Düzce'de toprağa verilecek.

İddiaya göre;

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir talep üzerine Özgürlük Mahallesi, 202 Sokak üzerinde bir konfeksiyon atölyesinin yakınına ağaç budamak için gitti. Gürsel Türken ve beraberindekiler konfeksiyon firmasının ikinci katına çıkarak sepetli vinçi beklemeye başladı. Bu esnada Gürsel Türken bir ağaç dalına uzandı ve dala uzandığı esnada “yandım anam” diye haykırarak yere düştü.

Kuvvetle muhtemel; temas ettiği dal elektrik telleriyle temaslıydı ve nemliydi.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.