Adnan Köşker Müjdeyi Verdi

Adnan Köşker Müjdeyi Verdi

  BEYLİKBAĞISPOR’A HAYIRLI OLSUN Beylikbağıspor’un başarısı Gebze’yi yönetenlerin dikkatinden kaçmadı. Gebze Belediye Başkanı Adnan...

 

 

BEYLİKBAĞISPOR’A HAYIRLI OLSUN

 

Beylikbağıspor’un başarısı Gebze’yi yönetenlerin dikkatinden kaçmadı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Beylikbağı stadının yanındaki binanın üzerine, sporcuların konaklayacağı, sosyal aktiviteler yapacağı bir tesis yapma sözü verdi.

 

GENÇLİĞE HİZMET BUDUR

 

Yaptığı sportif faaliyetlerle Bölge futbolunda yeni bir çığır açan Beylikbağıspor bölgenin genç nesillerine verdiği değerle taraflı tarafsız her kesim tarafından takdir topluyor.

400 lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran topluma sporcunun yanı sıra ahlaklı bireyler yetiştirmeye özen gösteren Beylikbağıspor’un samimi hedefi ve vizyonu Gebze’yi yönetenlerin dikkatinden kaçmadı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün gaziler dağındaki yürüyüşe katılan Beylikbağıspor yönetimiyle bir araya gelerek sohbet etti. Beylikbağı stadının yanında bulunan hakem ve malzeme odası olarak kullanılan binanın üzerini yaptırma sözü verdi.

Tesis için girişimlerin başladığı, birkaç gün içinde projenin çizilerek inşaatın başlatılacağı belirtildi. Beylikbağıspor Kulübüne ait olacak bu tesiste sporcular, sosyal aktivitelerde yapabilecek. Yöneticilerinde kullanabileceği tesiste yemekte pişecek. Beylikbağıspor’da artık her şey profesyonel bir düzenle işleyecek.

 

DEĞİŞİM SÜRÜYOR BEYLİKBAĞISPOR BÜYÜYOR

 

 

Tesis için son sözü resmi mecralar söylese ve yapsa da, girişimcilik ve samimiyet yöneticinin başlıca görevlerinden olmalı…Beylikbağıspor yönetimi özellikle çevresiyle olan iletişimini Başkan Ali Çağın’la birlikte zirveye çıkardı. Doğru yaklaşım tarzıyla birlikte atılan doğru adımlar çevrenin sempatiyle baktığı bir oluşum sağladı. Haliyle Beylikbağıspor yönetiminin samimi adımları  Gebze’yi yönetenlerin, spor alanına hizmet edenlerinde dikkatinden  kaçmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.