“Adımlarımızı Sağlam Atıyoruz”

“Adımlarımızı Sağlam Atıyoruz”

Kocaelispor Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, Körfez Brunga Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında şampiyonluğu ve yeni sezon planlamasını değerlendirdi.

“Sözlerine  Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederek başlayan Yılmaz bu şampiyonluk inşallah ona şifa olur. Kocaelispor İçin bu sezon kırılma noktası Mustafa Reşit Akçay’ın takımın başına getirilmesi oldu. Şampiyonluk bizi ve tüm kenti çok mutlu etti. Böyle bir dönemde buna fazlasıyla ihtiyacımız vardı.  Yeni sezonda tahmini bütçemiz  40 milyon TL. 1 kuruşun bile hesabını yapıyoruz. 1.ligde de hedefimiz şampiyonluk.” 

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “  İç ve dış transfer çalışmalarının devam ediyor. Teknik Direktörümüz  Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. Hocamız takımda 13 ila 15 oyuncunun kalmasını istiyor. İlk etapta iç transfer daha sonra dış transferlerimizi tamamlayacağız. Transfer bütçemize göre kadromuzu şekillendireceğiz” diye konuştu.

LOCALAR SATIŞA ÇIKTI

Geçen sezon 30 milyon TL tahmini bütçe ile 2. Lig’de Play-Off şampiyonu olmayı başaran Kocaelispor, yeni sezonda toplam tahmini bütçesini 40 milyon TL olarak belirledi. Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz “ Yeni sezon öncesi Passolig çalışmalarımız devam ediyor. Pandemi döneminde normalleşme kurallarına bağlı olarak kombine kartları basılacak. 49 adet locamız satışa çıktı. Loca fiyatları 40 bin ile 150 bin TL arasında satışa sunulacak. Kocaelispor’un şampiyonluk dergisi yakın zamanda basılacak” şeklinde konuştu.

PASSOLİG: 

Kocaelispor Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz yeni sezon öncesi Passolig çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
YOULA: Basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz yeni transfer Abdoulaye Cisse’nin menajeri olan Souleymane Youla’ya özel Kocaelispor forması hediye etti.
 
Kocaelispor KAPPA giyecek

Uzun yıllardır Nike marka forması giyen Kocaelispor, yeni sezonda İtalyanların ünlü markası KAPPA’yı giyecek. Yeşil siyahlı kulüp gerek takım için gerekse taraftarlar için özel tasarımlı formaları satışa sunacak. Ayrıca  Kocaelispor Kulübü taraftar mağazasını kendi işletecek, şehrin belirli noktalarına mağazalarını açacak.


Kocaelispor’un kamp programı netleşti
Kocaelispor’un yeni sezon öncesi kamp ve hazırlık maçları programı belli oldu. Yeşil siyahlı ekip ilk etap kampını Erzurum’da ikinci etabı ise Bolu’da yapacak.

TOPLANMA 1 TEMMUZ

Kocaelispor yeni sezon öncesi kamp programı kapsamında 1 Temmuz’da Körfez Brunga Tesisleri’nde toplanacak. Bir hafta kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimizin Erzurum kampı 8 Temmuz tarihinde başlayacak. Yeşil siyahlı ekip ilk hazırlık maçını 15 Temmuz’da ikinci özel maçını ise 19 Temmuz’da oynayacak.

ERZURUM & BOLU

İlk etap sonrası 2 gün izin yapacak olan Kocaelispor 22-23 Temmuz tarihlerinde kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 24 Temmuz’da Bolu’ya hareket edecek. 10 gün sürecek olan ikinci etap çalışmaları kapsamında Kocaelispor 29 Temmuz, 1 ve 3 Ağustos tarihlerinde ise özel maç yaparak lig öncesi gücünü test edecek. Kocaelispor 5 Ağustos itibari ile ilk maçın hazırlıklarına start verecek.

 

whatsapp-image-2021-06-08-at-14.25.41-(1).jpeg

whatsapp-image-2021-06-08-at-14.25.41.jpeg

whatsapp-image-2021-06-08-at-14.25.42.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.