ADD’den muhtara tepki!

ADD’den muhtara tepki!

Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe işe gitmediği ve kart basmadığı gerekçesiyle İzmit Belediyesi'nden çıkartılmıştı.

Yaşanan bu olayın ardından İbrahim Efe ve destekçileri İzmit Belediyesi'nin önünde eylem yapmış sloganlar atmışlardı. Bu olaya birçok isimden de tepki gecikmemişti. Efe'ye bir tepki de ADD'den geldi.
ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl tarafından yapılan açıklamada özetle şunlar ifade edildi:
”Kamuoyunda “bankamatik memuru” olarak nitelendirilen, işe gelmeden kamudan maaş alan siyaset simsarlarının kamu kurumları tarafından tespit edilerek görevden uzaklaştırılması hukuki bir zorunluluktur. Bu noktada görevini yapan İzmit Belediyesi yetkililerini takdir ediyor ve kamu yararına çalışan kurum olarak da desteklemeyi görev biliyoruz.
Beslendiği “siyasal rant çetesi” çerçevesinde; içinde kul hakkı olan bu hukuksuzluğa alkış tutarak, işe gelmediği İzmit Belediyesi tarafından belgelenen bir belediye işçisi üzerinden diğer “bankamatik memurlarına” kalkan olma çabası gösterenleri de İzmit halkının vicdanına bırakıyor ve kınıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.