ADD, suç duyurusunda bulunacak

ADD, suç duyurusunda bulunacak

ADD Kocaeli şube başkanı Taylan Bingöl sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli Valisi Seddar Yavuz hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Taylan Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un 24 Haziran Cuma günü Valilik binasında haddini aşan ve anayasamızın değişmez maddelerine aykırı skandal cümleleri sebebi ile; Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu olarak 29 Haziran Çarşamba günü saat 13.30'da Kocaeli Adliyesi önünde olacağız. Basın açıklaması yapacağız. Kentin ve ülkenin asıl sorunu bu tip dinci yapılanmalardır. Yapay gündemler ile siyaset yapmıyoruz. Cumhuriyet devrimlerini koruyoruz. Tavrımız net!

 

“SOMUT BİR ADIN YOK”

Özetleyecek olursak... Geçtiğimiz Cuma günü Kocaeli Valisinin skandal açıklamasına ilk tepkiyi 24 Haziran akşamı Uğur Mumcu’nun Cumhuriyet Gazetesinde çıkan sözleri ile verip beklemiştik. Sonrasında 2 gün beklememize rağmen kent muhalefeti ve gardırop Atatürkçülerinin sessizliğinin devam etmesi üzerine, yine görev bize düştü.  26 Haziran pazar akşamı adliye önünde şerefli Atatürkçülerden oluşan bir grup vatansever ile cumhuriyet devrimlerini korumak adına suç duyurusunda bulunacağımızı duyurduk. Neyse ki kent burjuvasının da klavye kahramanlarının da dikkatini çektik diye düşünüyorum.  Aradan 5 gün geçmesine rağmen hala somut bir adın yok. Olmayacak gibi de. Malum vali ile kim boy ölçülebilir?  Ancak içiniz rahat olsun bu şehirde Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi var… Müsait olan herkesi bekler, müsait olmayanların da kalbinin bizimle olduğunu bilmek isteriz” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.