ADD ŞUBA BAŞKANI NİLGÜN AYDIN: “Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı eğitim istiyoruz”

ADD ŞUBA BAŞKANI NİLGÜN AYDIN: “Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı eğitim istiyoruz”

ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir eğitim olmasını istediklerini söyledi.

Atatürkçü  Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir açıklama yaptı.
Nilgün Aydın yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerin öğretmenlerle işbirliği içinde çocuklarını yönlendirerek öğrencilerin başarılı olmalarında katkıda bulunmalarının ,öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde sorunların yaşanmaması için sevgi ,saygı, hoşgörü temelinde hareket edilmesinin gerektiğine, öğretmene saygının önceliğine inanıyorum.                                                      Öğretmenlerimizden laik, demokratik ,bilimsel, çağdaş, karma eğitimle; Atatürk İlke ve Devrimlerinden ödün vermeden yeni Eğitim ve Öğretim yılında başarılı çalışmalara imza atmalarını bekliyor;                       Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı laik, bilimsel ve ulusal eğitimden yana, Atatürk’ün aydınlattığı yoldan ilerleme kararlılığındaki tüm eğitim çalışanlarına, başarılı bir eğitim  öğretim yılı diliyorum.      
ÖĞRETMENLER TOPLUMUN EN FEDAKÂR VE SAYGIDEĞER UNSURLARIDIR
“Okullarda öğretim vazifesinin güvenilir ellere teslimini memleket evladının o vazifeyi kendine hem bir meslek hem bir ideal sayacak üstün saygıdeğer öğretmenler tarafından yetiştirilmesini sağlamak için öğretmenlik diğer serbest ve yüksek meslekler gibi derece derece ilerlemeye ve her halde refah sağlamaya uygun bir meslek haline getirilmelidir. Dünyanın her tarafında öğretmenler toplumun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır.  M. Kemal Atatürk“                    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.