ADD Gebze’de kadınlar atölye kuruyor

ADD Gebze’de kadınlar atölye kuruyor

ADD Gebze Şubesi’nde Şerife Albayrak başkanlığındaki kadın komisyonu, “üreten kadın güçlü kadın” sloganıyla atölye kurmak için bir araya geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube binasında siyasi parti ve derneklerin kadın kolları başkanları ve temsilcileri, ADD dernek üyeleri ve kadın muhtarın yer aldığı ADD Kadın Komisyon toplantısı, ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın’ın açılış konuşması ile başladı. ADD Gebze Kadın Komisyonu Başkanı Serife Albayrak’ın proje tanıtımı ile devam etti.
ÜRETEN KADIN GÜÇLÜ KADIN
Yapılan kadın komisyon toplantısında, “üreten kadın, güçlü kadın” sloganı ile yola çıkan komisyon başkanı ve üyeleri, ADD Gebze Şube Üreten Kadınlar Atölyesi projesi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi ve projenin ilerleyen aşamaları için destek istedi.
Oldukça verimli geçen toplantıda gerçekleşecek diğer sosyal, kültürel ve düşünsel projeler de anlatılarak ileriye dönük destek istenirken, katılımcıların görüş, öneri ve fikirleri alındı. Kadın dayanışmasının önemine vurgu yapılarak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.