ADD, 18 Mart’ta Çanakkale’ye götürüyor

ADD, 18 Mart’ta Çanakkale’ye götürüyor

ADD Kocaeli Şubesinin geleneksel hale getirdiği ‘Atatürk’ün İzinde’ gezi serisinin 3.sünü Çanakkale Şehitliği'ne gerçekleştirecek.

ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Daha önce Çanakkale Şehitliğine gitmemiş veya gitme imkânı bulamayacak çocuklarımızı ücretsiz olarak Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde Atamızın izinde şehitlerimiz ile buluşturmak üzere yola çıkıyoruz. Kocaeli genelinde yaptığımız bu projede engelli öğrenci ve ailelerine de önem veriyor ve geleceğimiz olan yeni nesil çocuklarımızın Atamızın izini bulmaya yardımcı olmayı hedefliyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile buluşarak gerçekleştireceğimiz Atamızın İzinde Çanakkale gezimize katılım ücretsiz olup ayrıntılı bilgi için linke tıklayarak bilgi alınabilir” dedi.

KATILIM ŞARTLARI

Katılım 200 adet kontenjanla sınırlı olup 18 yaşından küçük katılımcıların şubemizden temin edeceği gezi katılım formunu temin ederek ailelerine doldurtmaları gerekmektedir. Katılım için 20 yaş altı sınırı vardır. Ancak engelli olan katılımcıların ailelerinden yaş gözetmeksizin 1 refakatçi getirme hakları vardır. Katılımcıların kendilerine ait HES Kodlarını paylaşmaları zorunludur. Katılımcıların pandemi dolayısı ile tıbbi meske takması ve yedeğini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği; gezi bölgesinde; aşırı yoğunluk olması ve restoran olmaması sebebiyle katılımcılar tarafından kendilerine ait kumanyalar ile sağlanacaktır. Her katılımcının kendi kumanyasını yanında bulundurması zorunludur. Şubemiz gerek gördüğünde olumsuz şartlar oluşması durumunda geziyi iptal edebilir veya erteleyebilir.

GEZİ PROGRAMI

17 Mart 2022 Perşembe günü saat: 22.00'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Arkası Antikkapı restoran önü belediye otoparkından yola çıkılacaktır. Aşırı yoğunluk nedeniyle dönüş saati farklılık gösterebilmekle beraber 18 Mart 2022 Cuma günü saat: 22.00'da yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Arkası Antikkapı restoran önü belediye otoparkında gezimiz son bulacaktır. Not: Kalkış ve varış noktasına tüm katılımcılar kendi imkanları ile gelecektir. Katılımcılar kendi adreslerine kendi imkanları ile ulaşacaktır.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.