Adaylık açıklamasında büyük coşku vardı

Adaylık açıklamasında büyük coşku vardı

  CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Büyükşehir belediye başkan aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir ve Gebze belediye başkan aday...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Büyükşehir belediye başkan aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir ve Gebze belediye başkan aday adayı Yüksel Genç’in yanı sıra il ve ilçe yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

 

GEZİ PARKI OLAYLARI YÜZÜNDEN ADAY OLDUM

 

Gebze belediye başkan aday adaylığını açıklayan Sezer Nilgün Aydın, CHP’ye üye olma ve ardından belediye başkan aday adayı olma sürecini şöyle anlattı:”CHP’de uzun bir geçmişim yok ama kendimi bildim bileli CHP’nin tüm etkinliklerde bulundum, CHP’ye oy verdim. 29 Ekim’de Ankara’ya Cumhuriyet kutlamalarına gitmiştik. Su ve gazı yiyince çok etkilendim, çok üzüldüm ve resmi olarak partiye kaydımı yaptırdım. Çünkü artık bıçak kemiğe dayanmıştı. Aday olmama ise Gezi olaylarında yaşananlar etkili oldu. Gezi olaylarında yaşananlar beni çok etkiledi. Polisimizin halkımızı karşısına alması acı vericiydi. Öte yandan Gebze yeniden CHP’nin kalesi olmalı, Gebze’de yeniden söz sahibi olmalıyız diye düşünerek belediye başkan aday adaylığına karar verdim.”

 

YAPARSA ANA YAPAR, İÇİNE SEVGİ KATAR

 

Sezer Nilgün Aydın, projelerini de şu şekilde dile getirdi:”Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, mutlu bir Gebze istiyorum hepimiz için. Merkez ile kırsal arasındaki sosyal farklılıkları azaltacak projeler, sevgi-saygı ve hoşgörü, birlik ve beraberlik içinde belediyeyi yönetmek, şeffaf yönetim, hesap veren ve hesap soran bir yönetim, halk için halkla birlikte yürüyen yönetim, bunun için Gebze’yi yönetmeye talibim. Ayrımcılığa ve ayrıştırmaya, taşeronlaşmaya, zulme, yolsuzluğa son diyorum. Gebze’nin yaşanılan bir şehir olmasını istiyorum. Belediyemiz halkımızın sosyal ve kültürel alanda yanında olacak ve katkı sunacak. Daha çok üreten ve daha adil paylaşan bir Gebze için adayım. Gebze’de partimizi yeniden kazandırmak için adayım. Gebze’de yaşam kalitesini artırmak, kültürel değerlerini korumak, istihdamı artırmak için adayım. Kadınlar, gençler, engelliler için adayım. Yaparsa ana yapar, içine sevgi katar.” Gebzespor’a sahip çıkacağını da söyleyen Aydın, ayrıca gençlik merkezleri, yeni otogar, yaşam destek evleri, sanat sokağı, festivaller düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

KAPLAN VE DURSUN TEBRİK ETTİ

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan yaptığı konuşmada, Gebze ve Türkiye’nin iyi yönetilmediğini belirterek, “Bu kötü gidişe dur demek ve yeni bir dönüm noktası yaratmak için CHP her zamankinden daha iddialı olarak hazırlanıyor” dedi. Kaplan, Nilgün Aydın’ı kutlayarak, “Hem siyasetçi hem kadın olmak oldukça zor. Kutluyorum ve yolun açık olsun” diyorum şeklinde konuştu. CHP Gebze ilçe başkan yardımcısı Recep Dursun da, belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylık başvurularının sona erdiğini ancak yeni başvuruların parti meclisine yapılabileceğini söyledi. Dursun, önümüzdeki yerel seçimleri kazanacaklarını ifade ederek, “Bu kalabalığı ve coşkuyu gördükten sonra buna daha çok inandım” dedi.

Toplantının ardından Sezer Nilgün Aydın tebrikleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.