Adaylığım muallak  Çiler karşıtlığım kesin

Adaylığım muallak Çiler karşıtlığım kesin

GTO Başkanı Nail Çiler’e sosyal medya üzerinden hicvi eleştiride bulunup Macaristan gezisini soran ama yanıt alamayan Ahmet Hakan Hocaoğlu gazetemize konuştu: “Kongrede başkanlığa aday olup olmayacağım belli değil. Çiler karşıtlığım kesin.”

Gebze Ticaret Odası’nın kasım ayında gerçekleşmesi beklenen olağan kongresine doğru GTO Başkanı Nail Çiler’in karşısına en az bir aday çıkacağına kesin olasılık veriliyor. Bugüne kadar her ikisi de CHP’den gelen milletvekili ve belediye başkan adaylığı teklifini ret edip aktif siyasete mesafeli duran Çiler’e de, “Kesin aday” gözüyle bakılıyor.

KESİN OLAN BİR ŞEY

VAR: ÇİLER KARŞITIYIM

Son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı iki paylaşımla dikkatleri, kimi çevrelerin pozitif kimi çevrelerin negatif tepkisini üzerine çeken, şu günlerde İzmir’de olan Ahmet Hakan Hocaoğlu’na telefonla ulaştık. Bir dönem GTO meclis üyeliği de yapan, hali hazırda Darıca Belediye Meclisi AKP üyesi olan Ahmet Hakan Hocaoğlu, “GTO Başkanlığı’na aday mısınız?” sorumuzu iki uçlu yanıtladı: “Kongrede başkanlığa aday olup olmayacağım bugün itibariyle belli değil. Aday olabilirim de, olmayabilirim de. Ancak kesin olan bir şey var. Nail Çiler karşıtıyım.”

İLKİNDE MACARİSTAN GEZİSİNİ SORGULADI

Ahmet Hakan Hocaoğlu çok konuşulan iki paylaşımından birinde Çiler’in bir süre önce ki Macaristan gezisine değindi. Geziyi “seçim yatırımı” olarak tanımlayan Hocaoğlu özetle, “Çiler dört yıl yalnızca kendisine yakın arkadaşları hariç kimseyi yurt dışına götürmedi. GTO meclis üyeleri ve seçimlerde kendine destek verecek 100’e yakın arkadaşını GTO kaynakları kullanarak Macaristan gezisi düzenliyor” dedi.  64 meclis üyesinin pandemi sonrası bir araya getirilemediğini belirten Hocaoğlu, “Bu gezi bence manidar, yorum Gebzeliler’in” dedi.

Hocaoğlu’nun söz konusu paylaşımının ardından GTO tarafından geziye ve gezide kimlerin yer aldığına dair bir bilgilendirmede bulunulmadı.

İKİNCİSİNDE HİCVETTİ: TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Hocaoğlu ikinci paylaşımında ise GTO Meclisi’nde Başkan Nail Çiler ile birlikte diğer iki şirketinden eşi Fatma Sevgi Çiler’in ve Görtan’ın müdürü Ali Cenk Aydın’ın yer aldığı hatırlatıldı. Hocaoğlu, “Kamuoyu tarafından bilinmeyenler – 1” başlığıyla yaptığı açıklamayı hicivle tamamladı: “Gebzemize tüm şirketleri ile hizmet eden Nail Çiler başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.