Aday adayları Törk'e başarılar diledi

Aday adayları Törk'e başarılar diledi

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, CHP'nin Darıca'daki parti bayramlaşmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Prof....

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, CHP'nin Darıca'daki parti bayramlaşmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Prof. Ali Akdemir, Keramettin Gençtürk ve İzmit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Aysun Erenkaya ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Akdemir, Gençtürk ve Erenkaya, Törk'e ön seçimde başarılar dilediler.

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Kurban Bayramı'nı oldukça yoğun bir tempoda geçirdi. Üyelere bayramdan önce mektup gönderen ve bayramlarını kutlayan Törk, Bayram boyunca da birçok üyeyi telefonla arayarak bayramlaştı. Üye ziyaretleri de yapan Törk, ayrıca bayramda dernek ziyaretleri de gerçekleştirdi. Kurban Bayramı tatili boyunca boş durmayan ve çalışmalarına devam eden Törk, teşkilat bayramlaşmasına da katılarak partililerle bayramlaştı.

ADAY ADAYLARI BAŞARILAR DİLEDİ

 

CHP'nin Darıca'daki parti bayramlaşmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Prof. Ali Akdemir ve Keramettin Gençtürk ile İzmit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Aysun Erenkaya ile de görüşen Yakup Törk, aday adaylarıyla bir süre görüştü. Aday adaylarına başarılar dileyen Törk'e teşekkür eden Akdemir, Gençtürk ve Erenkaya da Törk'e teşekkür ederek ön seçimde başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.