Aday adayı İYİ Parti’den istifa etti

Aday adayı İYİ Parti’den istifa etti

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı olan Doğukan Koyuncuoğlu, İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa etti, “İYİ Parti’yle olan münasebetim süresince şahsıma ve ilçeme yapılan ihanetleri de unutmayarak ne alnımın terinin ne de hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum” dedi.

Doğukan Koyuncuoğlu sosyal medya paylaşımı şöyle:
‘’Yaklaşık bir sene önce çok istekli, gönüllü, fedakar ve inançlı bir şekilde gelerek; malımla, canımla, zamanımla, ailemle, dostlarımla gece gündüz partimin ve ilçemin menfaatleri için bir şeyler yapmaya çalıştığım İyi Parti’den, il ve ilçe teşkilatları tarafından planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldığına inandığım, partiyi bitirme ve teşkilatların emeklerini boşa çıkarma adına amatörce yapılan onlarca siyasi açıklama, seçim ve politikaya daha fazla sabretmemek ve muhatap olmamak adına istifa ettim.
İyi Parti’yle olan münasebetim süresince şahsıma ve ilçeme yapılan ihanetleri de unutmayarak ne alnımın terinin ne de hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum.
Kumdan kalelerle, tenekeden askerlerle, soytarı vezirlerle ve hayalperest kralla fethedebileceğin tek yer hayaller diyarıdır.
- Doğukan Koyuncuoğlu’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.