Adalet ve hukuk kavramı işlemedi

Adalet ve hukuk kavramı işlemedi

Necmeddin Kuyucu davasında alınan karar Nihat Gülmez’e göre, ‘umutsuz vaka!’ Kadir Konak, hiç beğenmedi. Nurettin Ramoğlu'nun paylaşımı herkesi ifade etti. AKP Gebze Gençlik Kolları yönetiminden Savaş Kılıç’a göre, “Adalet ve hukuk kavramı işlemedi.”

Necmeddin Kuyucu davasının sonucuna dair Gebze’deki siyasi partilerin ilçe başkanlarının ve yönetimlerinin henüz bilinen herhangi bir yazılı ve/veya sözlü değerlendirmesi yok.

 

AKP GEBZE’DE; ABİLERİ

SUSKUN GENÇLER İSYANDA!

 

AKP Gebze Gençlik Kolları’nda ise Emrah Göncü’nün ardından ikinci bireysel tepki STK ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Savaş Kılıç’tan sosyal medyadan ve şahsı adına geldi. Kılıç sonucu adalet ve hukuk kavramları üzerinden yorumlamakla kalmadı, duygusallık üzerinden de sorguladı. Yine aynı açıklama kamuoyunun ilgisini çeken Kuyucu vakası ve emsal vakalarda kamuoyu vicdanının varlığını anımsattı:

 

22 DEĞİL… 222 YIL VERİRDİ

 

savas-kilic-2.jpg

 

“22 yıl.... bir Necmeddin Kuyucu kaç yılda yetişiyor? Meslek hayatı boyunca kaç öğrenci yetiştiriyor? Ardında bıraktıklarının içindeki acı kaç yılda geçiyor? Sayın mahkeme heyeti eğer bunların hesabını yapsaydı o zaman 22 yıl değil 222 yıl verirdi... Adalet ve hukuk kavramı bu mahkemede tam anlamıyla işlemedi...

 

BU ADALETTEN, ADALET UMULUR MU?

 

nihat-gulmez.jpg

 

Yurttaş Nihat Gülmez, Adalet Bakanı’nın bir itirafına dikkat çekiyor: “Adalet Bakanı’nın, ‘Türkiye'nin sorunlarının çözülmesin yolu hukuk devletine dönmekten geçer’ dediği adaletten adalet umulur mu!”

 

HİÇ BEĞENMEDİM

 

kadir-konak.jpg

 

Yurttaş Kadir Konak, “Ben bu kararı hiç beğenmedim” diye kısa ve öz ifade ederken

 

MEKANI CENNET OLSUN…

 

nurettin-ramoglu-ogretmen.jpg

 

Öğretmen Nurettin Ramoğlu bu yaklaşımı ile herkesi ifade ediyor: “Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.