Adalet Nöbeti Kocaeli’de

Adalet Nöbeti Kocaeli’de

Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin tutuklanmasının ardından Çağlayan Adliyesi önünde başlatılan ve Anadolu’yu dolaşan Adalet nöbeti Kocaeli’de.

Bursa, Ankara gibi illerden sonra 86’ıncı haftada Kocaeli’de adalet nöbeti tutulacak. Bugün (Perşembe) saat 13.00’de Kocaeli Adliyesi önünde birçok baro başkanını katılımı ile adalet nöbeti tutulacak. Nöbette baro başkanları taleplerini dile getirecek.
TALEPLERİNİ AÇIKLAYACAKLAR
Cumhuriyet Gazetesi yaşar ve yöneticilerinin tutuklanmasının ardından başlayan nöbet Türkiye’deki adalet talebine dönüştü. Birçok ilde sırayla tutulmaya başlanan adalet nöbeti, ülke genelinde adaletle ilgili yaşanan tüm sıkıntıların dile getirildiği bir platform haline geldi. Nöbette katılan baro başkanları tek tek taleplerini dile getirerek, adalet ile ilgili endişelerini ortaya koymaya başladı. Kocaeli Adliyesi önünde yapılacak nöbette de Kocaeli Baro Başkanı ile birlikte 20 baro başkanı taleplerini dile getirecek. 
20 BARO BAŞKANI KATILIYOR
 Kocaeli Adliyesi önünde tutulacak olan nöbette Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Mersin, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tunceli, Van, Yalova Baro Başkanları katılacak. Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, saat 13.00’te tüm meslektaşlarını Adalet Nöbetine güç katmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.