"Adalet nerede? diye sormamızı mı popülarist?"

"Adalet nerede? diye sormamızı mı popülarist?"

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Durhasan’da yapılmak istenen Makineciler Küçük Sanayi Sitesine yönelik CHP’lilerin referanduma süreci götürmelerini popülistlik olarak nitelendirmişti.

Geçtiğimiz günlerde, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Durhasan’da yapılmak istenen Makineciler Küçük Sanayi Sitesine yönelik CHP’lilerin referanduma süreci götürmelerini popülistlik olarak nitelendirmişti. Bu açıklama üzerine CHP Kocaeli İl Başkanı Av. M. Cengiz Sarıbay açıklama yaptı.
"Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Durhasan ve Solaklar bölgesinde yapılmak istenen Makineciler Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili açıklama yaparak, Cumhuriyet Halk Partisini popülist siyaset yapmakla suçlamış" diyen CHP Kocaeli İl Başkanı Av. M. Cengiz Sarıbay; "Bizim tavrımıza popülist siyaset denilemez ancak şu anda sizin yaptığınıza bu ifade kullanılabilir Sayın Mutlu" dedi.
"MUHALEFET ANLAYIŞIMIZIN ÖNCELİĞİ HALK"
Başkan Sarıbay; "Muhalefet anlayışlarının hizmetlere katkı vermek, kentte katma değer sağlamak ve çözüm odaklı bir muhalefet yapmak olduğunu ifade eden Sayın Mutlu sanırım bu noktada vatandaşı, hakkı ve adaleti unutmuş olmalı. Elbette  hizmete katkı, kentte katma değer sağlamak ve çözüm odaklı bir muhalefet bizler için de önemlidir ancak önceliğimiz halk ve adalettir. Adalet sağlanmadan hizmetlere katkı vermek, kentte katma değer sağlamak ve çözüm odaklı bir muhalefet anlayışını savunmak bizim ne siyasi ideolojimize ne de insanlığımıza sığmaz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.