Adalet Bakanı AK Parti  adaylarına destek istedi!

Adalet Bakanı AK Parti adaylarına destek istedi!

Darıca’daki iftar programına katılan Adalet Bakanı AK Parti adaylarına destek istedi, ‘’Gerçek belediyecilik icraatlarının 31 Mart sonrasında da devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Darıca Belediyesi ve Darıca Dernekler Federasyonunun ortak düzenlediği Darıca Gönül Sofrasına katılarak iftarını Darıcalılarla birlikte açtı. Açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, Darıca’da ve Kocaeli’nde gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerinin yaşandığını ifade ederek 31 Mart seçimleri için hemşerilerinden destek istedi.

BAKAN DESTEK İSTEDİ!

Programda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Darıca’da ve Kocaeli’de güzel bir uyum, birlik beraberlik var. İlçe belediyeleri, Büyükşehir ve hükümet arasında uyum ve işbirliği olduğu zaman başarı da geliyor. Ben 31 Mart seçimlerinde de hemşerilerimizden bu uyuma destek olmalarını bekliyorum. Gerçek belediyecilik icraatlarının 31 Mart sonrasında da devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

KATILANLAR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’n ev sahipliğinde Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Batı Karadeniz illerinin katıldığı iftar programına aynı zamanda Bartınlı olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Kösal Şakar ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi, sivil toplum kuruluşları, Darıca Dernekler Federasyonu yöneticiler ve partililer katıldı.

daricada-gercek-belediyeciligin-en-guzel-ornekleri-var-1.jpg

daricada-gercek-belediyeciligin-en-guzel-ornekleri-var-5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.