“Adalet 2. kez FETÖ’ye teslim edildi!”

“Adalet 2. kez FETÖ’ye teslim edildi!”

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Taylan Bingöl, Adalet Bakanı Abdülhamit’in Gül’ün ardından göreve getirilen eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la ilgili açıklamada bulundu.

ADD Kocaeli Şubesi Başkanı Taylan Bingöl yaptığı basın açıklamasında, “Ülkemizde tarikat ve cemaatler tarafından katledilen aydın cinayetlerinin yaşandığı 24 – 31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası’nın andığımız bu günlerde Adalet Bakanlığı atamasında bir skandala tanık olmuş bulunmaktayız. Açılım Süreci adı altındaki İhanet Süreci’nde; PKK’lı terör örgütü mensuplarının tanık, şanlı Türk ordumuzun ise sanık yapıldığı dönemin,  Fetullahçı terör örgütünün başta adalet bakanlığı olmak üzere tüm devlet kurumlarına yerleştirildiği dönemin, Ergenekon ve Balyoz gibi vatanseverleri hedef alan davaların yaşandığı, başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere Atatürkçü kurumların yargı kıskacına alınarak hukuksuzca yargılandığı dönemin, şehit babasının ve yakınlarının İhanet Süreci’ni eleştirmesi üzerine hapis edildiği dönemin, Adalet Bakanı bugün tekrar yarım bıraktığı projeleri tamamlamak üzere göreve getirilmiştir.

“GÜLEN SEVDALISI BAKAN”

Fetullah Gülen sevdalısı bakan, internet üzerinden merak eden tüm yurttaşların da ulaşılacağı üzere milletin meclisinden utanmadan sıkılmadan; ‘Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirmiş olduğu değerli bir kıymettir, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şeyi de açık. Devletin denetimi, gözetimi altında her şey açık’ sözlerini söyleme cesaretini kendinde bulmuştur. Milletin Meclisi’nde Fethullah Gülen propagandası yapmıştı. Atanan bakan beyin marifetleri bu kadarla da kalmayıp, küçük çocuklara yapılan tecavüzü ‘rızaları vardır, tecavüz sayılmaz’ cümleleri ile devam etmiştir.

“FETÖ'YE TESLİM ETTİLER”

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Yüce Türk Adaletinin 2. Kez FETÖ’cü zihniyete teslim edilmesini kabul etmiyoruz. Eğer rızası varsa çocuklara tecavüzü meşru gören zihniyetin ülkemize ileride getireceği karanlık konusunda tüm yurttaşlarımızı uyarıyoruz! Tıpkı Adalet ve Demokrasi Haftasında andığımız tarikat ve cemaatler tarafından katledilen başta kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy ve diğer demokrasi şehitlerimizin Yüce Türk Milleti’ni uyardığı gibi UYARIYORUZ! Tam da bu noktada ülkeyi yönetme iddiası olan muhalefetin bu skandal atamaya sessiz kalmasını da anlamakta zorluk çekiyoruz” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.