Ada trenine bir yılda 4.zam

Ada trenine bir yılda 4.zam

Gebze-Adapazarı arasında sefer yapan Ada Ekspresi Treni’nde fiyatlar zamlandı. Genel olarak 5 TL zam yapılan tren seferlerinde İzmit Tren Garı’ndan binilen seferin bazıları 3 bazıları ise 4 TL zamlandı.

Önce Adapazarı-Haydarpaşa arasında çalışan, Yüksek Hızlı Trenin faaliyete geçmesinden sonra Adapazarı-Pendik arasında hizmet veren, Marmaray’ın Gebze’ye kadar gelmesinden sonra ise Adapazarı-Gebze arasında çalışan Adapazarı Ekspresi fiyatlarına bir zam daha geldi. TCDD bilet ücretlerine Ocak, nisan ve haziran aylarında zam yapmıştı. 11 Kasım sabahı itibariyle yılın 4.zammı da yapıldı ve yeni fiyatlar yürürlüğe girdi.

 

13.5 LİRADAN 55 LİRAYA

Daha önce 33 lira olan İzmit-Adapazarı fiyatı 38 lira oldu. Aynı bilet geçen yıl, yıl başından önce 13.5 liraydı. Gebze-Adapazarı arası ise 47 liradan 55 liraya yükseldi. İşte yeni fiyatlar;

Adapazarı-Gebze: 55 TL

Adapazarı-Derince: 46 TL

Adapazarı-İzmit: 38 TL

Adapazarı-Sapanca: 25 TL

 

GÜNDE KARŞILIKLI 10 SEFER

Adapazarı ekspresi ile ilgili sefer sayı ve saatleriyle ilgili herhangi bir değişiklik olmayacak. Ada Treni, Adapazarı ile Gebze arasında günde 5'er sefer olmak üzere, karşılıklı 10 sefer yapmaya devam edecek.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.