Acil Bakım Hemşireleri eğitimlerini tamamladı

Acil Bakım Hemşireleri eğitimlerini tamamladı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sertifikalı Acil Bakım Hemşireliği Eğitim Programı” tamamlandı. Eğitimde başarılı olan kursiyerlere belgeleri İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve sağlık yöneticileri tarafından verildi.

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde, hastane konferans salonunda gerçekleşen programa Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Başkan Yardımcısı Dr. Serhat Karatepe, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, sağlık idarecileri ile hekimler ve sağlık personelleri katılım sağladı. Programda konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Pehlevan, eğitim programlarının önemine dikkat çektiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Acil servisler 7-24 çalışan ve geniş hasta profiline hizmet veren dinamik birimlerdir. Bu hizmetin kesintisiz sunulmasında ise acil serviste görevli sağlıkçılarımızın bilgi ve donanımlı olması önem arz etmektedir. Hemşirelik hizmetlerinin daha nitelikli verilmesinde sertifikalı eğitim programları çok önemli.

 

“SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Eğitim programımızın bu hizmetin sunulmasına önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu tarz eğitim programlarını uygulamaya da devam edeceğiz. Özverili çalışmalarınızın farkındayız ve sizleri önemsiyoruz. Eğitimde göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Eğitime sunduğu desteklerden dolayı ise başta hastane başhekimimiz olmak üzere, sağlık bakım hizmetleri müdürlüğüne, eğitim birimimize, eğitmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından eğitimlerde başarılı olan toplam 19 kursiyere sertifikaları Pehlevan ve sağlık yöneticileri tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

2-20220621141611.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.